петък, 16 януари 2015 г.

Сандвич с авокадо

Днешното ми предложение е мнооого далеч от всякакви тортички,бисквитки,кремчета и други сладости,но за сметка на това е много здравословно и в крайна сметка се оказа и вкусно.След поглъщането на много,ама много храна по празниците,а и след тях,искам нещо леко,засищащо и да е по мой вкус.
Voila!

Сандвичи с авокадо:

2 бр.филийки хляб от лимец /или някакъв друг черен хляб/
1/2 авокадо
1 яйце
репички
магданоз
щипка сол
Намачквам с вилица авокадото.По желание може да се прибави и настъргано яйце към него.Намазвам филийките с авокадо,украсявам с яйце,репички и магданоз.Посолявам/по желание/.
Бон апети!

Enjoy!

4 коментара:

  1. Ще взема някой път и аз да покажа една много лесна порцийка, която веднъж си спретнах - яйце на тиган (без мазнина), няколко кубчета сирене и парченца авокадо с ябълков оцет и морска сол. Е, много ми беше вкусно и наистина яйце и авокадо е чудна комбинация! Опитай и със сиренце, Деси, мисля, че сандвичът ти ще одобри. :) А аз не само одобрявам, а приветствам предложението ти!
    Усмихнат ден. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо,другия път ще пробвам със сиренце.Благодаря ти за подсказката-сигурна съм,че вкусът ще е супер.Очаквам с нетърпение и твоя вариант на порцийка с авокадо и яйце.Пожелавам ти прекрасен уикенд!Прегръдки,Гери! :)

      Изтриване
  2. Ау, това много полезно! На филия не съм хапвала, само на салата и гуакамоле! Ще пробвам! Прегръдка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай,Павлинка!Мисля,че ще останеш очарована от вкуса.Прегръдка!

      Изтриване